Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jena

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15818561923

WhatsApp : +8615818561923

Free call

Υπαίθρια κάλυψη επαναληπτών για τη λύση σηράγγων

September 1, 2020

τελευταία εταιρεία περί Υπαίθρια κάλυψη επαναληπτών για τη λύση σηράγγων

Πολλά tunels έχουν το πρόβλημα σημάτων σε όλο τον κόσμο, καθιστά τους ανθρώπους δυστυχισμένους και whiny. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Ο πελάτης της Ασίας μας διέταξε την ασύρματη υπαίθρια ίνα GSM που οι οπτικοί επαναλήπτες, αφότου την εγκατέστησαν, αυτό είναι επιτυχείς. Μπορείτε να κάνετε μια κλήση και να λάβετε μια κλήση στη μακριά σήραγγα.

 

 

Για τον υπαίθριο επαναλήπτη σημάτων, έχει πολύ μεγάλης απόστασης, για τον επαναλήπτη GSM 20w, μπορεί να καλύψει την απόσταση 10km. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μεγάλη λύση κάλυψης. Όπως οι αερολιμένες, οι περιοχές τουρισμού, τα γήπεδα του γκολφ, οι σήραγγες, τα εργοστάσια, να εξαγάγει οι περιοχές, τα χωριά κ.λπ.

Για αυτό το ασύρματο κινητό τηλέφωνο ο ενισχυτής μπορεί να είναι επίσης χρησιμοποιημένος εσωτερικός, για τη μεγάλη θέση covage.

 

 

Ο επαναλήπτης σημάτων υψηλής δύναμης περιλαμβάνει 5w, 10w και 20w. Η συχνότητα μπορεί να είναι GSM, cDMA, DCS, PC, 3G, 4G, AWS, EGSM, IDEN, ολοκληρωμένα κυκλώματα

Και κ.λπ. Ο κινητός επαναλήπτης έχει την ενιαία ζώνη, τη διπλή ζώνη και την τριπλή ζώνη. Πλήρης ζώνη και εκλεκτικός τύπος ζωνών.

 

 

μπορούμε να κάνουμε το cOem και το ODM. Καλωσορίστε στην επαφή με μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας