Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jena

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15818561923

WhatsApp : +8615818561923

Free call

Jammers σημάτων για τους επίμονους οδηγούς

April 17, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Jammers σημάτων για τους επίμονους οδηγούς

Κινητό jammer τηλεφωνικών σημάτων για τους οδηγούς αναπτύσσεται αυτήν την περίοδο για την περαιτέρω οδική ασφάλεια. Φυσικά, ο οδηγός δεν θα είναι όλος μόνος στο αυτοκίνητο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Το σήμα-εμποδίζοντας σύστημα δεν έχει επιπτώσεις στο σήμα των επιβατών δεδομένου ότι είναι μόνο χαμηλός-σειρά. Αυτός σημαίνει ότι μπορούν να συνεχίσουν τα κινητά τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια ενός γύρου αυτοκινήτων χωρίς να αναστατώσουν τον οδηγό.

 

Αυτό το σύστημα αναπτύχθηκε για να χαμηλώσει τους κινδύνους τα ατυχήματα λόγω της κινητής τηλεφωνικής χρήσης οδηγώντας. Το στοχεύουν να βοηθήσει να αποθαρρύνει τους οδηγούς συμμετέχει σε μια κινητή τηλεφωνική συνομιλία οδηγώντας, ακόμη και με τη χρήση των με ελεύθερα χέρια συσκευών. Εκείνος ο τρόπος, θα είναι σε θέση να εστιάσουν περισσότερο στην οδήγηση και να κρατήσουν το μυαλό τους στο δρόμο.

 

Μια ομάδα ερευνητών εργάστηκε μαζί για να κάνει αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία να συμβεί. Μια έξυπνη συσκευή θα είναι σε θέση να πει εάν το πρόσωπο πίσω από τη ρόδα χρησιμοποιεί ένα κινητό τηλέφωνο οδηγώντας το όχημα. Μόλις, θα προκαλέσει αυτόματα jammer σημάτων για να εμποδίσει το κινητό τηλεφωνικό σήμα του οδηγού. Φυσικά, αυτός θα προτρέψει τον οδηγό για να τακτοποιήσει το κινητό τηλέφωνο και να εστιάσει περισσότερο στην οδήγηση.

 

Ακόμη και με όλες τις οδηγώντας προειδοποιήσεις γύρω από μας, μερικοί οδηγοί μπορούν πραγματικά να είναι επίμονοι για τη χρησιμοποίηση των κινητών τηλεφώνων τους οδηγώντας. Να μην είσαι σε θέση να χρησιμοποιηθούν τα κινητά τηλέφωνα οδηγώντας στο δρόμο πρέπει να είναι αρκετός λόγος να τελειωθεί αυτή η επικίνδυνη συνήθεια. Ενδεχομένως, κάθε όχημα σε όλο τον κόσμο θα έχει αυτήν την καινοτόμο εφεύρεση για τους ασφαλέστερους δρόμους στο μέλλον. 

 

Κινητό jammer σημάτων οχημάτων απαιτείται όλο και περισσότερο, επίσης για τα στρατιωτικά αυτοκίνητα. Sacon έχουμε πολλά είδη jammers που χρησιμοποιούνται για τα συστήματα οχημάτων. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας